Colaboratori

Agentia ADRIANA, colaboreaza cu agentii de renume din ITALIA si FRANTA

Colaboratoarele agentiei  sunt persoane pe care le-am cunoscut direct si personal.

M-am ferit de foarte multe ori ca sa inchei contracte cu agentii fantoma, agentii care pot exista doar pe internet, fara un sediu, fara sa am controlul direct si personal asupra titularei care conduce agentia.

Ma declar multumita ca am reusit in decursul anilor sa-mi selectez partenerii de colaborare .M-am bazat pe onestitate, corectitudine,  deschidere, respectarea promisiunilor asumate, capacitatea de a functiona eficient pe piata în conformitate cu legislatia în vigoare, cu regulile si traditiile stabilite.

De serviciul de intermedieri externe pot beneficia exclusiv domnisoarele si doamnele cu statut civil liber.

Colaboratori ITALIA

Colaboratori FRANTA

Agentiile colaboratoare din ITALIA si din FRANTA , garanteaza pentru fiecare inscris ca detine documente de identitate, de stare civila si cazier judiciar, acte care atesta adevarul despre respectiva persoana

Orice inscriere efectuata direct la una din agentiile din Italia sau Franta, nu va fi luata in calcul si validata decat daca va inscrieti la Agentia ADRIANA. Eu sunt garantul Dvs ! Nu uitati !

_______________________________________________________________________

Colaboratori ROMANIA

  • AGENTIA MATRIMONIALA ROXANA din IASI

Agentiile din Romania functioneaza cu acte in regula , iar cele din strainatate sunt agentii autorizate care functioneaza legal, conform normelor de functionare ale tarii respective, agentii care au peste 10 ani de cand functioneaza.

Toate colaborarile agentie matrimoniale ADRIANA, sunt colaborari directe, cu contracte semnate personal cu titularele/titularii agentiilor mai jos mentionate. Pozele de mai jos exemplifica legaturile instaurate in  mod direct, tocmai pentru a elimina lipsa de credibilitate , care se poate strecura.

Pe internet exista foarte multe psudo-agentii , care de autodenumesc „agentii matrimoniale” dar de cele mai multe ori pe langa fatul ca nu au un sediu, nu functioneza legal sunt capcane….de site-uri on line!!!

Agentia matrimoniala ADRIANA este o agentie clasica si traditionala.

© 2011 Matrimoniale Adriana - operat de I.I. POPA M. ADRIANA - Toate drepturile rezervate
F 35/1565/2010, C.U.I 27630369, Timisoara, judetul Timis
Str Narciselor, langa Parcul Copiilor. Telefon: 0723.257.815, Telefon: 0722.467.237
Design si dezvoltare de J Mihai.ro
Probleme sau sugestii? Contacteaza webmaster